Sabtu, 17 November 2012

i banki, fedezeti alapok, a nagy multinacionális vállalato

Pivot pontok egy széles körben használt rövid távú mutató, a kedvenc körében a kiskereskedelmi spekuláns. Ezek a kereskedők általában a kereskedelem az M1-es és M15 időkereteket. PP, ahogy ők nevezték, eredetileg használják a padlón kereskedő elemzése és részvények és határidős kereskedelem. A pivot pont lehet leírni, mint az e gisel lsődleges támogatás vagy ellenállás és a hagyományos bölcsesség mondja kereskedők ár fellépés nagy valószínűséggel bekövetkezik két napi forgócsapok, mint támogatás és ellenállás között. Úgy vélik, hogy vásárolni vagy eladni, ha ár áttöri a kínálat 1 vagy igény szerint 1. Ezek a forgócsapok, könyvkiadó mellett különböző Forex pókháló telek, könnyen bekerül kereskedelmi adatok, abban az esetben, ha a spekuláns úgy dönt, hogy használja őket, elemzési és tervezési célokra.

A forgócsapok használata általában két okai; 1. Meghatározása a trend és a 2. A stop-loss meghatározása. Elfordítható ad egyfajta bizalom, hogy a spekulánsok, akik így tájékoztatni. mintha egy lehetne vonni az elképzelést, a néhány sort a diagramon gazdaság árat felfelé vagy lefelé. Ha forgócsapok csalódást okozni, vagy... nem hallunk kereskedők körül a világ siratták kórusban, hogy a forgócsapok helytelenül számították ki.

Kereskedelmi és befektetési banki, fedezeti alapok, a nagy multinacionális vállalatok, központi bankok, a világ kormányai uralják a piacokat. Nevezzük őket mint kollektív "bálnák és cápák, a világ". Az óceán a valuta, hogy lemossa a partról a partra naponta négy trillió dollárt.

Mivel a bálnák és cápák nem ismert természetes ragadozók, nem ők, a analógiát hasznos legyen. Remélem, hogy hamarosan Önök is egyetértenek azzal... A tengerekben hadd ember eltávolítása a példánkban, és feltételezik, bálnák és cápák szabadon barangol... egyszerűen keres elégedettség nagy szükség van az élelmiszer. Feltételezve, hogy a cápák és a delfinek talál étel nem rendelkeznek enni magukat.

Képzelje el egy pillanatra, ezek valuta bálnák és cápák felel meg, úgy döntött, hogy hozzon létre egy réteg a világ óceánjai árapály alapján előre meghatározott szinten. Továbbá úgy döntenek, hogy a cápák mondani más hal összejön pontos mélységben az óceán, mivel a bálnák kerülni. Nem valószínű! Természetesen van.

Összehasonlításképpen azt tervezi, egy élő kereskedési ellen néhány a legnagyobb a tőke hoards a világon. A piacok közötti kereskedelmi és befektetési bankok, a fedezeti alapok nagy multinacionális vállalatok, a központi bankok a világ kormányai uralja. Nevezzük őket mint kollektív a bálnák a világon. Tehát hoznak létre és nevelés egy olyan iparágban, célja, hogy csinálni ugyanazokat a dolgokat, mint a cápák. Média közzéteszi a könyvek, videók és kereskedelmi rendszerek. Brókerek kínál mutatók... mutatók, hogy biztonságos, tudni fogja, mikor ár emelkedése és esik, és a hol a napi mozog nagy valószínűséggel fordul elő. Ez a lehetőség? A pivot pont, így szabadon, egyszerűen csak a cápák és a bálnák lehet tudni, hol az élelmiszer lesz? Csak eldöntheti, hogy válaszol.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar